Scheveningen, Quick en HBS op DUNO’s IM Cees IJspelder toernooi 2023

Scheveningen, Quick en HBS zijn drie van de deelnemers aan het IM Cees IJspelder Toernooi 2023. Met de deelname van ook HBS komt een langgekoesterde wens uit van de organisatie om deze aansprekende ploeg toe te voegen aan het evenement.

In het jubileumjaar van DUNO is het toernooi nog grootser en meeslepender dan tot nog toe. Ook bekerhouder sv Nootdorp is van de partij op het toernooi van 7 tot en met 12 augustus. Deze 100-jaar DUNO-editie krijgt een geweldig mooi deelnemersveld, eentje waarop de organisatie onder leiding van Jan Ponsen en John Kind bijzonder trots mag zijn.

Naast Scheveningen, Quick en HBS zijn dat GDA, Quick zaterdag, Westlandia zondag, TAC’90, Die Haghe, sv Nootdorp, BVCB en DUNO. De absolute top van het amateurvoetbal in onze regio! ,,We gaan er uiteraard wederom een toonaangevend, goed georganiseerd evenement van maken”, laat de organisatie enthousiast weten.

Poules

Er wordt – voor het eerst – in verschillende poules gespeeld en daarmee wordt voldaan aan de uitdaging om DUNO, als vierdeklasser niet de hoogst geklasseerde deelnemer, een zinvolle oefenreeks te geven. Nieuw is ook de deelname van Quick-zaterdag. Over het exacte wedstrijdschema volgt later meer, dit omdat voor de hoogst spelende deelnemers ook het bekerprogramma dan al een rol zal spelen. Hierop wordt het programma aangepast.

Deelnemers

Deelnemersveld IM Cees IJspelder toernooi 2023 – 7 tot en met 12 augustus:

POULE A
DUNO (vierde klasse)
GDA (vierde klasse)
Quick-zaterdag (vijfde klasse)

POULE B
Scheveningen (tweede divisie)
Quick-zondag (derde divisie)
Westlandia-zondag (vierde divisie)
TAC’90 (eerste klasse)
Die Haghe (eerste klasse)
sv Nootdorp (eerste klasse)
HBS (vierde divisie)
BVCB (eerste klasse)

De speeldagen zijn maandag 7 augustus, dinsdag 8 augustus, donderdag 10 augustus en zaterdag 12 augustus. Mogelijk wordt woensdag 9 augustus hieraan toegevoegd.

Lees verder