Forum Sport Vrouwen en O23 oefenen op trainingskamp in Mierlo

Tijdens het trainingskamp in Mierlo speelden de vrouwen van Forum Sport tegen vv Brielle. Het duel leverde een eenvoudige overwinning op. Forum Sport O23 had veel meer moeite om te scoren tegen Jong Alkmaar, maar trok uiteindelijk wel aan het langste eind.

Forum Sport O23-Jong Alkmaar

Op het terrein van vv Geldrop was het eerste elftal van Jong Alkmaar de tegenstander voor de O23 van de Voorburgers. Forum Sport O23 speelde in de eerste helft goed verzorgd voetbal en was dominant. Doelpunten bleven echter uit.

Na de hervatting kwam Forum Sport niet in de problemen en kon uit een goede aanval aan het eind van de tweede helft toch nog scoren. Casper Hentzen bracht de winnende treffer op het scorebord voor de ploeg van trainer Martijn de Zoete (foto): 1-0.

Forum Sport vrouwen – FC Brielle vrouwen

Ook de vrouwen van Forum Sport waren aanwezig in Mierlo en speelden op zaterdag een oefenduel tegen FC Brielle. De Voorburgse vrouwen heersten vanaf de aftrap en stonden na zeven minuten spelen al op 1-0 door een treffer van Eline Hoogteijling, die zes minuten later ook de 2-0 binnenschoot. Forum Sport combineerde er lustig op los en scoorde nog twee keer voor de rust. Eerst kopte Ginger Wouters een voorzet van Sabine Kuilenburg binnen en vlak voor rust scoorde Hoogteijling haar derde doelpunt.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet.  Forum Sport speelde met hoge druk en joeg op meer kansen. Uit een mooie aanval over diverse schijven scoorde opnieuw Hoogteijling. Het laatste woord was voor Dymphina Geels, die een bal van Roxanne Visser in de touwen werkte, waardoor de eindstand 6-0 werd.