GDA op trainingskamp op Gran Canaria (4)

GDA verblijft deze week op trainingskamp op Gran Canaria. De club komt daar al jaren ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Voor de zaterdagmiddag – na de lunch – stond een voetvolleytoernooi op het programma.

Tekst: Bon van Gaalen

Op het gerenoveerde sportveldje bij het hotel streden vier ploegen om de eer. Nadat elk team drie wedstrijden had gespeeld werd duidelijk wie er in de finale uit zou gaan maken wie voetvolleykampioen 2023 zou gaan worden.

Tijdens één van de wedstrijden werd de leider van GDA 1, Bas Talboom, gebeld door een bestuurslid van de club, die hem mededeelde dat hij dit jaar was uitgeroepen tot “Vrijwilliger van het jaar”. Dit werd medegedeeld tijdens de Nieuwjaarsreceptie die zaterdag op GDA werd gehouden. Het spel werd hiervoor even stilgelegd en het bericht werd gedeeld met de groep, die hierna Bas Talboom feliciteerde met een groot applaus.

De finale werd uiteindelijk gewonnen door het team van: Dennis L, Dennis H, Jason, Bradley, Jeroen en Arnout. De zaterdagavond hebben de spelers vrij en op zondag staat er weer een trainingsdag op het programma.

Dit trainingskamp is mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder