Arjan Kortleven volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer SEV

Op de nieuwjaarsreceptie van SEV maakte voorzitter Harry Oldersma zaterdag bekend dat Arjan Kortleven (foto) volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer is van SEV. Hij volgt dan Kenneth Soechit op.

Kortleven, nu nog actief als trainer van het O23-team van Graaf Willem II VAC, heeft zijn roots liggen in het Twentse Almelo, waar hij tot 2005 gevoetbald heeft bij Oranje-Nassau, voornamelijk in het eerste elftal. Een jaar of tien geleden is hij het trainersvak ingerold.

Enthousiast

,,We kennen hem als een sportieve, enthousiaste en rechtvaardige trainer, die op de dag van de nieuwjaarsreceptie  41 jaar werd. In het dagelijkse leven is hij werkzaam als senior rechercheur bij de Politie-eenheid Den Haag”, aldus de club in een persbericht.

Kracht

Zijn kracht ligt onder meer in de ontwikkeling van jonge spelers. Kortleven: ,,Om die in hun kracht te laten spelen en zich te laten ontwikkelen, met als hoofddoel te slagen bij het eerste elftal, is een ontzettend mooi proces. Ik heb dit al een aantal keer mogen meemaken, door spelers bij het eerste af te leveren, die langdurig onder mij hebben gespeeld/getraind. Dat drijft mij enorm, naast mijn liefde voor het voetbal.”

Lees verder