Dug-outs voor RVC Celeritas dankzij crowdfundingsactie

RVC Celeritas krijgt binnenkort de beschikking over de dug-outs op veld vier van de accommodatie op het Sportparkt Prinses Irene in Rijswijk. Dat deze lang gekoesterde wens dankzij een geslaagde crowdfundingsactie in vervulling gaat, was het goede nieuws dat voorzitter Cees Kouwenhoven (71) kon melden tijdens de goed bezochte nieuwjaarsbijeenkomst zaterdag in de kantine van zijn vereniging.

Tekst: Peter Petit

Om te proberen dat meer leden een bijdrage gaan leveren aan het verrichten van vrijwilligerswerk binnen de vereniging gaat het nieuwe lid Alex Driessen het vrijwilligerstraject bij RVC Celeritas begeleiden. Om het vrijwilligerswerk te ontlasten gaat binnenkort een robot regelmatig de lijnen op de velden trekken.

Trots

Kouwenhoven liet weten trots te zijn op de goede verrichtingen van de almaar groeiende jeugdafdeling met inmiddels 25 teams. Zo werd één van de vijf meisjesteams, dat voor het eerst competitie speelde, kampioen, evenals verschillende jongensteams. Trots is Kouwenhoven dat zijn vereniging kinderen met autisme een welkom gevoel heeft kunnen geven.

Trainer

Binnenkort wordt met de huidige hoofdtrainer Dennis Young, wegens verblijf in het buitenland afwezig bij de nieuwjaarsreceptie, gesproken over zijn toekomst bij de vierdeklasser.

Gemeente

Maandag, 9 januari, vindt wederom een gesprek plaats tussen RVC Celeritas, de gemeente Rijswijk en Stichting Sportpark Prinses Irene om te komen tot het verbeteren van de samenwerking tussen de partijen. RVC Celeritas schuift tijdens dit gesprek oud-voorzitter Marc de Vrind naar voren om, zonder emotie, het gesprek namens RVC Celeritas te voeren.

 

Lees verder