Drie oud-spelers ADO Den Haag actief bij Oud-internationals

De oud-internationals hebben na twee jaar onderbreking de traditionele nieuwjaarswedstrijd tegen de Koninklijke HFC met 2-4 gewonnen. Bij het team van de oud-internationals waren drie voormalige ADO Den Haag-spelers actief.

Van de partij waren namelijk Eljero Elia, Daryl Janmaat (foto) en Ruben Schaken. Exact honderd jaar geleden werd de eerste ontmoeting gespeeld tussen de oud-internationals en Koninklijke HFC, de oudste club van Nederland.

Naast de drie oud-ADO-ers waren onder meer ook van de partij Frank de Boer, John Bosman, Orlando Engelaar, Glenn Helder, Danny Koevermans, John van ’t Schip, Simon Tahamata Sander Westerveld, Aron Winter en Rob Witschge. De coaching werd verzorgd door oud-Ajacied Sjaak Swart.

Voor de pauze schoten Ruben Schaken en Danny Koevermans met scherp voor de oude Oranje-garde, die met een 1-3 voorsprong de rust ingingen, Na de doelwisseling scoorde Glenn Helder vanaf de stip het vierde doelpunt en met 2-4 kwam de eindstand op het bord. Voorgaande twee jaren werd het duel vanwege Corona niet gespeeld.

Lees verder