Geoffrey van Loenen gaat nog minimaal jaar door bij WIK

Afgelopen zondag kende WIK haar traditionele ‘nieuwjaarsdag’. Er werd een wedstrijd gespeeld tussen jong en oud en voorzitter Richard Lansink hield zijn speech waarin hij bekend maakte dat trainer Geoffrey van Loenen (foto) de club trouw blijft.

De wedstrijd tussen oud WIK 1 en het huidige WIK 1 leverde een logische uitslag op. De oudgedienden werden op een vrolijke nederlaag getrakteerd van 6-3.

Na deze nieuwjaarswedstrijd was er gelegenheid, onder genot van een hapje en een drankje elkaar het beste toe te wensen. Ook hield voorzitter Richard Lansink zijn nieuwjaarsspeech. In de bomvolle kantine maakte Lansink bekend, dat hoofdtrainer Geoffrey van Loenen zijn contract met één jaar heeft verlengd en dus ook volgend seizoen voor de groep zal staan. Zowel het bestuur als de selectie zijn hier enorm blij mee.

Afscheid

Helaas heeft Loek Dommanschet zijn functie als leider om gezondheidsredenen neer moeten leggen en zal ook verzorgster Angela van Rijn aan het einde van het seizoen afscheid nemen. De rest van het kader rondom de selectie van de zaterdag vijfdeklasser blijft intact. Er zit een enorm potentieel in de groep, waardoor het doel voor volgend jaar, een stabiele plek bij de top drie, een reële doelstelling is.

Verder maakte voorzitter Lansink bekend dat Jan Verweij, voorzitter van de WIK-jeugdafdeling, na elf jaar zijn functie neer zal leggen. Hij werd bedankt voor zijn nimmer aflatende inzet en zal worden opgevolgd door Berry Ensing. Na de speech was het dankzij de volkszanger Guido van Zutphen nog lang gezellig in de kantine van WIK.

Lees verder