Oefenvoetbal | KMD en Ariston’80 scoren er lustig op los, winst Wilhelmus

In Wateringen moest KMD het hoofd buigen voor Ariston’80. Ook Wilhelmus was aan de winnende hand in het duel met PGS/VOGEL. Stompwijk’92 zag SJZ met een overwinning vertrekken van Sportpark de Meerhorst. sv Den Hoorn O23 versloeg Concordia 2.

KMD – Ariston’80

In het duel tussen de derdeklassers kwam een 3-4 eindstand voor de studenten op het scorebord. KMD speelde een slechte wedstrijd, maar had ook pas eenmaal getraind na de winterstop. De treffers van de thuisploeg kwamen op naam van Sam Haghigat, Jesse de Waard (foto) , Jules Maring. Namens de winnende formatie van trainer Martin de Graaf scoorden Bart van der Krol, Koen van Wel, Eloy van Kessel en Kenneth Brouwe. Ariston’80 bouwde een 1-4 voorsprong op, maar zag KMD nog terugkomen tot 3-4.

Wilhelmus – PGS/VOGEL

Wilhelmus en PGS/VOGEL speelden een leuke wedstrijd waarin beide teams goede fases hadden en kansen kregen. De thuisclub was in het laatste deel van de wedstrijd fitter en ging beter met de kansen om. Bij rust had Wilhelmus een 2-1 voorsprong te pakken door treffers van  Nick Hendriksen en Brandon Pochin. Mario van Duinen scoorde voor de ploeg van trainer Vita Lorente. In de tweede helft scoorde Wilhelmus haar derde treffer waardoor de eindstand 3-1 werd.

Stompwijk’92 – SJZ

In het oefenduel met SJZ wilde trainer Erik van Manen veel spelers speeltijd gunnen en bracht in de tweede helft een compleet nieuw elftal het veld in. Het duel ging dan ook met 2-4 verloren. Namens Stompwijk’92 waren Kite Beuvink en Lars Huurdeman scherp in de afwerking.

sv Den Hoorn O23 – Concordia 2

sv Den Hoorn O23 speelde met veel jeugdspelers tegen Concordia 2, omdat een aantal vaste spelers mee mocht op het trainingskamp van het eerste elftal. De thuisploeg had de in de eerste helft de overhand, maar kon het doel niet vinden. Na de rust kwam Concordia 2 beter uit de verf en nam door doelpunten van Renzo Dukker en Lasse Maas een 0-2 voorsprong. sv Den Hoorn O23 draaide daarna het duel weer om. Treffers van Guy van Wely, Batuhan Isitmez en Felix Nijman zorgden voor een 3-2 overwinning.