Full Speed op trainingskamp in Torremolinos (1)

Het Delftse Full Speed arriveerde woensdagavond rond negen in de avond bij het hotel. Na een prima vlucht van Amsterdam naar Malaga begint ook Full Speed in het door onze partner Trainingskampen.nl georganiseerde trainingskamp.

Tekst: Ton Beije     |     Foto’s: Ton Beije & Marlon Taal

Het grote gezelschap, naast spelers en begeleiding, ook bestuursleden, de sponsorcommissie en een flink aantal sponsors, kon gelijk aan het diner.

Ook voor de zaterdag tweedeklasser wachten er in Zuid-Spanje trainingen, een wedstrijd en teambuildingsactiviteiten.

Trainer Frank Verhaar (foto), die gelijk voor de camera van Haaglanden Voetbal verscheen voor de reportage die later op het TV-kanaal van Den Haag FM (en deze website) wordt uitgezonden, wil tijdens het trainingskamp een basis leggen voor een betere tweede seizoenshelft.

Frank Verhaar

,,We begonnen het seizoen geweldig goed, hoewel iedereen, ook de spelers, wist dat wij zo’n start nooit konden volhouden. We zijn er gewoon kwalitatief op achteruit gegaan door het vertrek van sterkhouders.” Ook voorzitter Sjaak Lispet is weer van de partij en stond Haaglanden Voetbal te woord.

Sjaak Lispet

Op donderdag staat vroeg in de ochtend de eerste training op het Campo de Futbol in Alaurin de la Torre al op het programma.

Dit trainingskamp wordt mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder