Wippolder op trainingskamp in Marbella (1)

Ook voor het Delftse Wippolder is het trainingskamp in het warme Zuid-Spanje weer begonnen. De formatie van trainer Mark Moen, alsmede een groep sponsoren brengen de tijd weer door, net als vorig jaar, in Marbella.

Tekst: Ton Beije         |       Foto’s: Marlon Taal & Peter Looijensteijn

De equipe van Haaglanden Voetbal stond al vroeg de ploeg van Wippolder op te wachten op de luchthaven van Malaga. Het uit Eindhoven komende toestel kwam echter zo’n tien minuten later aan, omdat het vertrek in Nederland vertraagd was. Eén van deelnemers van de groep Wippolder had te veel last van vliegangst en besloot af te zien van de reis. Het duurde even voordat de betreffende koffer uit het ruim was gehaald.

Ondertussen was ook de selectie van Oliveo al gepasseerd en arriveerde op de luchthaven van Malaga eveneens het Rijswijkse Vredenburch. Toen ook Wippolder was geland op Malaga verliep het ophalen van de bagage vlotjes.

Haaglanden Voetbal verwelkomde, net als uiteraard de medewerkers van Trainingskampn.nl het gezelschap van Wippolder. Na interviewtjes met speler Colin Venema en trainer Mark Moen (te zien in het TV-programma over de reis van Wippolder naar Marbella) kon de gereed staande bus worden opgezocht en ging het richting het hotel in Marbella.

Na de lunch in Loungebar El Panamé volgde er voor de spelers van Wippolder een eerste training op Spaanse bodem onder leiding van de trainers Mark Moen en Haico Herbert. ’s Avonds na het diner was er tijd voor ontspanning en daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Dit trainingskamp is mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder