Laakkwartier op trainingskamp in Benidorm (1)

Afgelopen woensdagochtend verzamelde de selectie van Laakkwartier, samen met het JO19-team om twee uur ‘s nachts op de club om van daaruit richting Schiphol te vertrekken voor een vijfdaags trainingskamp. Met maar liefst 47 man inclusief de begeleiding vertrok het gezelschap naar het Spaanse Benidorm.

Met een temperatuur van twintig graden in het vooruitzicht beloofde het een prima trip te worden. Na het inchecken in het hotel werd geluncht en vervolgens vertrok de groep voor een wandeling over de boulevard. Hier werd heerlijk genoten van de Spaanse zon en uiteraard werd de eerste dag besproken op een Spaans terras. Eenmaal terug in het hotel was het tijd voor het gezamenlijke borreluur met aansluitend het diner. In de avond een vrij programma wat door eenieder op eigen wijze werd ingevuld en diverse horecagelegenheden werden bezocht.

Donderdagochtend iedereen fris en fruitig aan het ontbijt waarna de eerste training van het trainingskamp op het programma stond. Op een prima veld in de buurt van het hotel werd onder leiding van de vijf trainers een pittige training afgewerkt. Er werd fanatiek getraind in de aanloop naar de wedstrijden die vrijdag op het programma aan. Een combi-team van Lakwa 2 en JO19 speelt tegen Nieuwenhoorn en een combi van Lakwa 1 en Lakwa 2 speelt tegen GHVV’13.

Lees verder