sv Nootdorp op trainingskamp in Barcelona (1)

Zaterdag eersteklasser sv Nootdorp verblijft voor het trainingskamp als voorbereiding op de tweede seizoenshelft ook in Spanje. De ploeg van trainer Marco Jalink verblijft in Barcelona.

Op de eerste dag, donderdag 12 januari, werd de selectie van sv Nootdorp om half tien in de ochtend op Rotterdam The Hague Airport verwacht. Met een Transavia vlucht om half twaalf vertrok het eerste elftal naar Barcelona voor het jaarlijkse trainingskamp. Een groep van om en nabij 45 man, waaronder spelers, staf en sponsors.

Ramblas

Bij aankomst in Barcelona stond de bus al te wachten om de groep naar het hotel te brengen. Dit jaar verblijft de groep in Hotel Catalonia Ramblas, zoals de naam al zegt, dicht bij de Ramblas en in het centrum van de stad. Het is de bedoeling elke dag een leuke en sportieve activiteit op de planning te hebben. De eerste dag is dit een onderling toernooi.

Na even gesetteld te zijn in het hotel vertrok de bus om kwart over drie naar het veld van CF Barceloneta. Hier vond het toernooi plaats. Voor de aftrap was er nog een mooie aankondiging van de hoofdsponsoren van sv Nootdorp. Door middel van bedrukte shirts hebben zij kenbaar gemaakt het contract te verlengen en tot minstens 2025 aan de club als hoofdsponsoren verbonden te zijn. Uiteraard worden Desktop2work en Exterus hiervoor bedankt! Na deze mooie aankondiging werd de gehele groep verdeeld in vier teams en werden er vijf wedstrijden gespeeld. Met als uiteindelijke winnaar Team Paars.

De avond werd afgesloten met een gezellig diner bij Fabrica Moritz.

Lees verder