RKDEO op trainingskamp in Torremolinos (1)

Vrijdagochtend vertrok de selectie van RKDEO met ca vijftig man richting het Spaanse Torremolinos. Het inchecken bij Schiphol ging voorspoedig, maar eenmaal in het vliegtuig kwam de eerste vertraging van ongeveer een half uur. Niet getreurd er was nog tijd genoeg voordat de eerste training op het programma stond.

Tekst & foto’s: Sander de Hollander

Aangekomen in Malaga stonden de vertegenwoordigers van Traningskampen.nl ons op te wachten. Met een voorspoedige reis richting hotel kon er nog snel geluncht worden en vertrok de bus richting het trainingscomplex.

RKDEO trainde in het oude stadion van Malaga, maar voor RKDEO begrippen een belevenis en op een prima veld. Een gezamenlijke warming-up en daarna werd de groep gesplitst in Onder23 en het eerste elftal. Onder een stralende zon kwamen de eerste zweetdruppels al snel tevoorschijn en was er geen aandacht meer voor het stadion alleen voor de eigen prestatie.

Ook de keepers werden door keepertrainer Marijn Mokveld onder handen genomen en ook de spelers met pijntjes kwamen op de pijnbank bij de hersteltrainer/fysiotherapeut Mick van der Spek.

Na de  training en diner was de groep vrij ter voorbereiding op de wedstrijden van zaterdag.

Ook de equipe van Haaglanden Voetbal was present om opnamen te maken voor een later uit te zenden programma op het TV-kanaal van Den Haag FM en op deze website.

Dit trainingskamp is mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder