Oefenvoetbal: Naaldwijk wint van MSV’71, Verburch op schot

In Maassluis moest Excelsior Maassluis het hoofd buigen voor Jong Sparta Rotterdam. Even verderop deed VDL het beter tegen Blijdorp en pakte een 2-0 overwinning. Naaldwijk won het regionale onderonsje met MSV’71 en Verburch was veel te sterk voor Ariston’80.

Excelsior Maassluis – Jong Sparta

In haar tweede oefenwedstrijd van de winterstop verloor Excelsior Maassluis op Sportpark Dijkpolder met 2-3 van de Rotterdamse tegenstander. In de eerste helft zag alles er nog rooskleurig uit voor de thuisploeg. Na net iets meer dan een half uur spelen bracht invaller Dave van Delft de 1-0 op het scorebord. Kort daarna viel zelfs de 2-0 na een treffer van Pieter Langedijk foto). In de tweede helft werden aan beide kanten veel wissels doorgevoerd. De bezoekers scoorden vier keer na de rust en wonnen het duel met 2-4.

Naaldwijk – MSV’71

Op Sportpark De Hoge Bomen verzuimden Naaldwijk en MSV’71 voor rust om te scoren. In de tweede helft kon de thuisploeg het duel naar zich toe trekken. Dennis de Groot en Floris Groot bezorgden vv Naaldwijk en 2-0 victorie.

VDL – Blijdorp

In Maassluis bond VDL in een oefenduel de strijd aan met vierdeklasser Blijdorp. VDL sloot de eerste helft af met een 1-0 voorsprong door een treffer van Joey van Eijk. Ook na de thee scoorde VDL één keer. Senna Penning nam de 2-0 eindstand voor zijn rekening.

Ariston’80 – Verburch 1-5

In Delft was Verburch heer en meester in het duel met Ariston’80. De studenten moesten een 1-5 nederlaag incasseren. Namens de Poeldijkers was Vince van der Knaap de gevierde man met maar liefst vier doelpunten. Ook Serkan Tuzlacik pikte zijn doelpuntje mee. Bouwe van der Poel was doeltreffend voor Ariston’80.