Oefenvoetbal: Full Speed onderuit tegen CDW, Graaf Willem II VAC langs BSC’68

Voorschoten’97 boekte op eigen veld een nipte overwinning op RCL. Full Speed moest zich gewonnen geven tegen CDW. Graaf Willem II VAC proefde het zoet der overwinning in het duel tegen BSC’68 en DWO kwam een gelijkspel overeen met Zwarte Pijl.

Full Speed – CDW

Op trainingskamp in Spanje speelde Full Speed in Malaga een oefenwedstrijd tegen het eveneens in de tweede klasse uitkomende CDW. De club uit Wijk bij Duurstede bleek onder de Spaanse zon de betere ploeg. De mannen van trainer Frank Verhaar (foto) kregen met 2-0 klop. Later bij het verslag vanuit het trainingskamp van Full Speed een groter verslag, want Haaglanden Voetbal was bij het duel anwezig.

Voorschoten’97 – RCL

Op Sportpark Adegeest hadden de Leiderdorpse bezoekers een betere start dan de geelgroene formatie en kwamen dan ook op voorsprong. Voorschoten’97 herpakte zich en had bij rust een gelijke stand te pakken door treffers van Martijn Hoogenboom en Ronnie Verplancke: 2-2. In de tweede helft besliste Voorschoten’97 het duel in haar voordeel door een doelpunt van Jiggy van Engelen: 3-2.

Graaf Willem II VAC – BSC’68

BSC’68 speelde een nuttig oefenduel tegen Graaf Willem II VAC. Bij de club uit Benthuizen was het in de eerste helft zoeken door het ontbreken van wedstrijdritme. De thuisploeg kwam dan ook op een 1-0 voorsprong door een treffer van Laurens Bentvelzen. In de tweede helft breidde Leo Dijkhuizen de voorsprong uit tot 2-0. Robin Bouwmeester bracht BSC’68 nog terug in het duel, maar uit een afstandsschot stelde Camiel Aardewerk de zege van de ploeg van trainer Jan de Jong definitief veilig: 3-1.

DWO – Zwarte Pijl

In een leuke wedstrijd wilden zowel de thuisploeg als de tegenstander uit Rotterdam voetballen. DWO opende de score door een doelpunt van Kurtley de Windt. De Zoetermeerders konden de voorsprong niet vasthouden en zagen Zwarte Pijl nog op gelijke hoogte komen: 1-1.

Die Haghe – BVCB

Op Ockenburgh hielden Die Haghe en BVCB elkaar in evenwicht. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel. Namens Die Haghe scoorde Noa de Jong de enige Haagse treffer.