Oefenvoetbal | Quick Steps verslaat Toofan ruim, PGS/VOGEL verrast Houtwijk

Op de Canarische eilanden troefde PGS/VOGEL in een oefenduel sv Houtwijk af. Quick Steps schoof aan de Nijkerklaan eenvoudig Toofan aan de kant. WIK bleek net te sterk voor sv Madestein en sv Loosduinen was veel te sterk voor een team van oud-spelers.

PGS/VOGEL – sv Houtwijk

In een sportief duel in Gran Canaria kwamen PGS/VOGEL en sv Houtwijk voor de rust niet tot scoren. In de tweede helft kwam de thuisploeg als eerste tot scoren. Nils Nijman nam de 1-0 voor zijn rekening. Door een treffer van Rowdy Max kwam de ploeg van Richard Douw, die vele kansen miste, op gelijke hoogte. sv Houtwijk trok uiteindelijk aan het kortste eind. Gino Mulder bepaalde de uitslag in het voordeel van PGS/VOGEL: 2-1.

Die Haghe – BVCB

De Haghe en BVCB bleven op Ockenburgh steken op een 1-1 gelijkspel. De treffer van de ploeg van trainer Marcel Koning kwam op naam van Noa de Jong.

Quick Steps – Toofan

Op eigen veld won Quick Steps met groot verschil van Toofan. De thuisploeg won terecht, maar de uitslag was volgens Toofan-trainer Sunil Kalloe wel geflatteerd. Mischa Schoe opende de score voor de thuisploeg waarna Cedric Weibolt zijn stempel op het duel drukte met drie treffers: 4-0. Het laatste woord was voor Glenn Peters die de 5-0 in de touwen werkte. Toofan kreeg ook drie opgelegde kansen in het duel, maar het vizier van de bezoekers stond niet op scherp.

WIK – sv Madestein

Het in de vijfde klasse uitkomende WIK was in het Zuiderpark sv Madestein de baas. De Loosduiners komen twee niveaus hoger uit. In een prima duel van de thuisclub schoten Rewensly Bonevatsia en Devlin Sloof de ploeg van trainer Geoffrey van Loenen (foto) naar een 2-1 overwinning. Adriaan Lourens scoorde de enige treffer van de Loosduiners.

sv Loosduinen – sv Loosduinen-oud

In de nieuwjaarswedstrijd tussen de huidige selectie en een team van oud-spelers kwam een 8-2 uitslag op het scorebord te staan. De jonge garde had bij rust al zes keer gescoord. Nemo Verstraten, Bart Ruwaard (4x) en Jamen Molier waren scherp in de afwerking. Ook in de tweede helft scoorde Bart Ruwaard nog twee keer voor de huidige sectie. Namens de oudgedienden gaven Christiaan Verbree en Robin Laming de stand een draaglijker aanzien.