O21 3e/4e Divisie: Goede start voor Excelsior Maassluis, nederlaag Westlandia

In de 3e divisie deed Excelsior Maassluis goede zaken tegen de naamgenoot uit Rotterdam. Het uitduel werd in winst omgezet. Westlandia kende een minder gelukkig openingsduel. Op eigen veld was Spartaan’20 te sterk.

3e divisie A

Excelsior Rotterdam eindigde in het eerste deel van de competitie op de derde plaats net voor Excelsior Maassluis. Beide ploegen ontmoeten elkaar nu weer in de eerste speelronde van de voorjaarscompetitie. De formatie van trainer Steye Jacobs (foto) won het uitduel nu knap met 0-2. In de eerste helft zette de thuisploeg hoge druk waar Excelsior Maassluis moeilijk onderuit kwam. Uit een counter viel de 0-1. Op aangeven van Shardley Hanley scoorde Remo de Vroege. In de tweede helft kwam Excelsior Maassluis beter in de duels door wat sneller de lange bal te spelen. In blessuretijd stelde Jasper Wessels Kaylan Muis in staat om te scoren.

4e divisie B

In Naaldwijk kon Westlandia de opening van het tweede deel van het seizoen niet in winst omzetten. Westlandia O21 kon niet compleet aan de aftrap verschijnen omdat een aantal spelers mee was met de trainingskampen van de zondag- en zaterdagselectie. Het duel tegen Spartaan’20 ging met 0-2 verloren na een 0-1 ruststand. Een gelijkspel was volgens trainer Corné van Doorn meer op zijn plaats geweest.

(Foto: Mischa Keemink-WaterwegSport.nl)