sv Nootdorp op trainingskamp in Barcelona (2)

Na een ‘goede’ nachtrust werd iedereen in het kamp van svNootdorp om negen uur beneden verwacht voor het ontbijt. Daarna de groep zich ging gereedmaken voor de padelwedstrijden.

Om half elf vertrok de bus richting Padelarium Gava in Castelldefels, net ten zuiden van Barcelona. Hier werden in tussen elf en één uur op negen banen vier rondes gespeeld, waarbij de padelspelers iedere ronde werden ingedeeld met een nieuwe teamgenoot.

Gezien het lekkere weer, zestien graden en een zonnetje, verplaatste bijna iedereen zich na de laatste wedstrijd naar het terras. Hier wachtte de groep, genietend in de zon, totdat het tijd was richting het restaurant te lopen voor een uitgebreide lunch. Net als vorig jaar was het weer een heerlijk verzorgde lunch bij restaurant Botanic. Bij dit gezellige restaurant heeft de groep zo’n drie uur op het terras gezeten en werden zij verzorgd met lekkere hapjes en drankjes.

Er stond in de avond geen activiteit op de planning. Een uitgebreid diner was immers niet meer nodig, gezien de lunch. Zo kon iedereen zelf zijn avond in plannen. De gehele spelersgroep koos ervoor om met z’n allen de stad in te gaan en zich als één groep mentaal en fysiek voor te bereiden op de zware strandtraining die ze te wachten stond op zaterdag.

Lees verder