RKDEO op trainingskamp in Torremolinos (2)

Zaterdagochtend was het een hereniging met het tweede elftal van de RKDEO-selectie. Het tweede elftal van trainer René Zoutenbier verblijft ook in Spanje voor een trainingskamp, maar in een apart hotel in Malaga.

Tekst & foto’s: Sander de Hollander

’s Morgens om tien uur stond al de eerste wedstrijd van het Onder-23-1 team van trainer Devin Krul tegen het tweede elftal van RKDEO of de rol.

RKDEO Onder 23-RKDEO 2

Het onder-23 team begon als eerste te scoren met een doelpunt van Jesper Vergunst. Hierna kwam de formatie van René Zoutenbier op gang en kon voor rust uitlopen naar een 1-4 voorsprong via doelpunten van tweemaal Koen Beurze en tweemaal Quincy Tjaden.

Na rust – en de donderspeech van trainer Krul – kwamen ook de doelpunten van het Onder-23 team via Ishaan Makhanlal, Cercinio Vyent en Robin Schaareman. Namens het tweede maakte Quincy Tjaden ook nog een doelpunt waardoor de uitslag 4-5 was in het voordeel van het tweede elftal.

RKDEO – sc Botlek 

Hierna kwam het eerste elftal van trainer Wesley Epskamp in actie tegen SC Botlek uit Spijkenisse. In deze wedstrijd waren de doelpunten schaarser, maar vielen wel in het voordeel van RKDEO. Donny Paats bracht RKDEO op 1-0 en Tommy Simonis maakte de 2-0 wat tevens de eindstand was.

Na de wedstrijden direct richting het hotel voor de lunch en alle spelers waren de rest van de middag en avond vrij. Een aantal stafleden had nog even een padelbaan geboekt en nog wat gespeeld, de uitslag laten we even in het midden.

Ook de social media werd gelijk bijgewerkt. De wedstrijd RKDEO-sc Botlek werd live gestreamd door Trainingskampen.nl

Dit trainingskamp is mede mogelijk gemaakt door:

 

Lees verder