Full Speed op trainingskamp in Torremolinos (3)

Op vrijdag is de selectie van Full Speed in touw geweest op het strand van Torremolinos. In de middag is het hele Delftse gezelschap naar Marbella geweest.

Tekst: Ton Beije       |     Foto’s: Peter Looijesteijn

Op het strand van Torremolinos zijn op vrijdag twee toernooitjes afgewerkt. Eerst een partij strandrugby en daarna voetvolley op uitgezette veldjes.

Na de lucht op vrijdag bracht Full Speed een bezoek aan Marbella, waar het op een speciaal parcours footgolf heeft afgewerkt.

Op zaterdag stond – net als bij veel andere teams in Spanje – een wedstrijd op het programma. Voor Full Speed, dat met een grote groep aanwezig is, betekende dat twee duels. De hoofdmacht van trainer Frank Verhaar speelde tegen CDW. Hieronder het verslag van die wedstrijd (met foto’s).

Full Speed laat kansen liggen

De selectie van Full speed speelde in een oefenwedstrijd tegen CDW, afkomstig uit Wijk bij Duurstede. In de competitie is de ploeg uit Delft terug te vinden op plek nummer twaalf. In Estadio Malaga werd om tien uur afgetrapt.

Tekst: Marlon Taal

Het balbezit was zo goed als verdeeld de eerste minuten. Beide ploegen kwamen er uit en creëerden hiermee kansen. Na twintig minuten te hebben gespeeld had de ploeg van Frank Verhaar al kunnen scoren. Maar in plaats van dat dat gebeurde, kon de tegenstander profiteren en scoorde mooi vanuit een vrije trap via Youri Lakenveld: 0-1. Vlak voor rust kwam de grootste kans voor Full Speed via Michael Boogers, maar het vizier stond niet op scherp.

Hetzelfde spelbeeld bleef in de tweede helft. De mannen uit Delft kwamen er uit en creëerden hiermee kansen. Maar voor het doel werden ze verder niet gevaarlijk. Na een uur te hebben gespeeld werd er een nieuw team het veld in gestuurd aan Delftse kant. De elf invallers konden ook niet domineren voor het vijandelijke doel. CDW kon dat wel en kwam nog op een 0-2 voorsprong via Valentijn Bouwer. Na negentig minuten was dat ook de eindstand.