FC Skillz op trainingskamp in Torremolinos (3)

‘Time flies when you’re having a good time’, is een mooie Engelse uitdrukking, die ook zeker op gaat voor het trainingskamp van FC Skillz in Torremolinos.

Tekst: Terry Konings   /      Foto’s: Sharon Marica 

Ook dag drie begon met een gezamenlijk en voedzaam (Spaans) ontbijt. Tijdens het ‘desayuno’ werd er uitvoerig teruggeblikt en vooral gelachen om de avond ervoor, waarbij de nieuwkomers in de selectie en zelfs het bestuur en diverse stafleden moesten geloven aan het zingen van een liedje voor de groep.

FC Skillz – Oliveo

In de middaguren stond de oefenwedstrijd tegen Oliveo gepland. De degens werden gekruist op het sportpark van Arroyo de la Miel. FC Skillz dolf nipt het onderspit tegen de vereniging uit Pijnacker met een einduitslag van 4-3 in het voordeel van Oliveo.

De wedstrijd kende twee gezichten. Enerzijds had je de creatieve eerste helft waarin FC Skillz riant de leiding nam: 3-0. Echter knokte Oliveo middels de nodige spirit en energie zich fier terug in de wedstrijd en trok ook de overwinning over de streep. Beide equipes kunnen terugkijken op een zeer sportieve, maar ook zeker attractieve wedstrijd, gespeeld onder tropische omstandigheden.

De avond werd afgesloten met heuse voetbalquiz gespeeld via het alom bekende Kahoot. De vragen tijdens een quiz waren een mix van ouderwetse kennisvragen over stadions, WK’s en EK’s, maar ook de vraag over het jaar waarin FC Skillz werd opgericht kwam bijvoorbeeld bij.

Zondag

Zondag checkt de selectie in de ochtenduren uit in het hotel. In de middag staan er de laatste bezigheden op het programma om het trainingskamp gezamenlijk te sluiten om vervolgens in de avond weer naar huiswaarts te vliegen vanaf Malaga.

 

 

Lees verder