DUNO op trainingskamp in Torremolinos (2)

Ook het Haagse DUNO geniet – voor de eerste maal met de club in het buitenland – van het trainingskamp in het zonovergoten Torremolinos. Op de zaterdag stond voor de equipe van trainer Kenneth Lamens een toernooi op het programma.

Tekst: Ton Beije

In de ochtend hadden de spelers van DUNO vrij gekregen om relaxed naar het toernooi, dat gespeeld werd in Migas, toe te leven.

Aan het toernooi op het fraaie complex in Migas namen vier clubs uit Nederland deel. Naast DUNO waren dat SSS, Westervoort en Zuidland.

Het was duidelijk in de eerste wedstrijd, waarin DUNO overigens met de nodige reserves uitkwam, dat tegenstander SSS een maatje te groot was. Het werd een 5-0 nederlaag. De wedstrijden op dit toernooi duurden overigens 45 minuten.

Het tweede duel was DUNO beter op dreef en werd slechts met 1-0 verloren van Westervoort. De laatste tegenstander, Zuidland, was in 45 minuten met 2-0 te sterk voor de Hagenaars. Het toernooi werd gewonnen door SSS uit Klaaswaal.

Na het toernooi stond de bus weer klaar om het gezelschap naar het hotel te brengen voor het opfrissen en het diner. Zaterdagavond was een ieder vrij de avond zelf in te delen. Op zondag wachten nog teambuildingsactiviteiten.

Dit trainingskamp is mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder