O23 4e divisie | DSO en Scheveningen oppermachtig, goed debuut RKAVV 2

In Poule G begon RKAVV uitstekend aan de competitie met een overwinning op ASC. DSO wees in poule H DSVP eenvoudig terug. Scheveningen boekte een monsteroverwinning op HBSS in Schiedam in poule I.

4e divisie G

RKAVV O23-2 maakte haar opwachting in de Vierde Divisie met een uitstekende 0-2 overwinning op ASC. In Oegstgeest haalde de formatie van trainer Bert Hofman door treffers van Abdullah Fadaaq en Jayden Steward meteen de eerste drie punten van het seizoen binnen.

4e divisie H

DSVP degradeerde afgelopen seizoen uit de Derde Divisie en kende in een divisie lager een ongelukkige start. In Pijnacker bleek DSO veruit de betere ploeg. De Zoetermeerders hadden bij rust al een 0-2 voorsprong te pakken door doelpunten van Dylan Buis en Walid Kadri. In de tweede helft voerde DSO de score op naar 0-5. Nu waren Dinant Tromp (2x) en Kybo Saragossa scherp in de afwerking.

4e divisie I

In een eenzijdig duel kreeg Scheveningen veel kansen tegen HBSS. In Schiedam was het na 25 minuten spelen al 0-3. De bezoekers gingen daarna teveel mee in het spel van HBSS en kregen twee treffers om de oren. Met de 2-3 op het bord gingen beide teams aan de thee. Scheveningen kwam in de tweede helft veer beter uit de verf. Het werd eenrichtingsverkeer naar het Schiedamse doel en dit leverde vijf treffers op. Pas in de laatste seconde kon HBSS nog een keer scoren: 3-8. De doelpuntenmakers van Scheveningen waren  Chrisma Laguerre (2x), Mahmoed Ayada (2x), Ayoub Atia (2x), Younes Zibouh en Ruchir Gobind.