Forum Sport op trainingskamp in Albufeira (2)

Ook op de derde dag van het trainingskamp in Albufeira lachte de zon Forum Sport tegemoet. De dag werd afgetrapt met voetvolley op het strand. Na wat technische hoogstandjes, die aan de Copacabana niet zouden misstaan, kroonde het team bestaande uit Ruben Gyamfi, Martijn Brummer en Sven Koppenol zich tot  toernooiwinnaar. 

Tekst: Timo Ploumen

Vervolgens was het eindelijk tijd voor de uitslag van de voetbalquiz. Quizmaster Bas Steffens bouwde de spanning op. De verschillen waren klein. Nychell l’Ami en Timo Ploemen vormden het duo met de meeste juiste antwoorden, terwijl drie koppels de laatste plaats deelden. Deze mochten dan ook genieten van een poedelprijs: een duik in de Atlantische Oceaan. Al lag de hele selectie uiteindelijk in het water.

In de middag werd het strand ingeruild voor de padelbanen. De Albufeira Open ontpopte zich tot een meeslepend sportevenement. Al was het maar doordat zelfbenoemd topfavoriet Pjer Bom de finale niet haalde. Daarnaast wisten anderen te verrassen. Of het nu debutanten zijn of masters die het  jongere concurrenten knap lastig wisten te maken. Het koppel Kai Vols en Martijn Brummer pakte de hoofdprijs, al was vooral de neutrale toeschouwer de grote winnaar.

De dag werd afgesloten met een diner in het restaurant Cabana Fresca. Het kan niet anders om dag 3 ook als een succes te bestempelen.

Lees verder