RKDEO op trainingskamp in Torremolinos (3)

Zondag ochtend werd de groep gesplitst. De meereizers/sponsoren gingen een fietstocht maken door Malaga, de spelers en staf gingen eerst wandelen richting Malaga en een twee uur durend padeltoernooi houden. De rest van de middag en avond was iedereen vrij.

Tekst & foto’s (padel): Sander de Hollander

De meereizers/sponsoren verzamelden rond kwart over negen in de lobby van het hotel voor vertrek per taxi richting Malaga voor een fietstocht. Na het inchecken werd er gefietst met een Nederlandse gids – Sanne – voorop. De tocht ging langs wat oude bezienswaardigheden zoals de Kathedraal van Malaga, de vuurtoren, het beeld van Picasso. Tussendoor werd een pauze ingelast in het oude vissersdorp voor een kopje koffie. En als afsluiting na de fietstocht werd de lunch genuttigd in het Centrum in een Tappas-restaurant.

De spelers en staf verzamelden ook op dezelfde tijd voor de ingang van de eetzaal, wie te laat kwam, kreeg zoals gewoonlijk een opdracht uit te voeren. Uiteraard waren er een paar te laat en kregen een leuke straf, in verband met privacy kunnen daar geen mededelingen over worden gedaan. (bekijk de foto’s maar goed).

 

Na het ontbijt werd om kwart voor elf verzameld in de lobby van het hotel om een wandeling richting Malaga te maken. Halverwege werd gestopt voor een kopje koffie en de reis naar het Padelcentrum werd verder per taxi/uber afgemaakt.

In het Padelcentrum werden vijf poules gemaakt (vijf banen) en werd er gestreden om de eer wie de beste padelspeler zou worden. Er zitten enkele talenten bij, sommigen wisten een aardige backhand te slaa, zonder dat ze het zelf wisten. Andere sloegen met een forehand ook een punt. Na het padellen weer snel met taxi/uber richting hotel voor de lunch, een enkele speler die eerst nog naar de kamer ging, was te laat en was het lunch-buffet al opgeruimd.

De rest van de middag en avond vrij. Een aantal spelers vertrokken met een badhanddoek richting het strand voor een frisse duik.

Dit trainingskamp is mede mogelijk gemaakt door:

 

 

Lees verder