Diverse mutaties bij ADO Den Haag O21

Het is tijdens de winterstop een drukke periode in het (betaalde) voetbal. Veel spelers wisselen van club om aan meer speelminuten te komen of om toch die stap omhoog te maken. Ook bij ADO Den Haag O21 zullen er tijdens deze winterstop enkele mutaties plaatsvinden.

Tekst: Glenn Duijzer

Dat Sam Li naar het Deense Vejle BK zou vertrekken, heeft al op de deze site gestaan. Net zoals het aantrekken van Isaak Dijkhuizen die komende zomer van Quick Haag naar ADO Den Haag O21 komt. Ondertussen bestaat er voor andere spelers ook de nodige belangstelling.

Fabian Shahaj

Spits Fabian Shahaj (foto) kan naar Albanië, waar hij de interesse heeft gewekt van FK Partizani. De huidige koploper van Albanië staat in Nederland beter bekend als Partizan Tirani. Shahaj heeft de dubbele nationaliteit en is in het verleden al eens uitgekomen voor Albanië Onder 18.

Nino Noordanus

Nino Noordanus speelde de eerste seizoenshelft op huurbasis voor Excelsior Maassluis en kwam deze winterstop weer terug naar ADO Den Haag O21. Ondertussen is de zoon van voormalig ADO Den Haag verdediger Marco Noordanus in Letland in gesprek met FK Liepāja. De club is onlangs gestart met de voorbereidingen op het seizoen 2023. Afgelopen seizoen is de club op de vierde plaats van de hoogte divisie (Virsliga)van Letland geëindigd.

Azeddine Annamousi

Middenvelder Azeddine Annamousi is op zoek naar een andere club en heeft onlangs een stage bij Excelsior Maassluis afgezegd. Annamousi geeft de voorkeur na Sparta Rotterdam en ADO Den Haag te zijn uitgekomen, aan een andere betaald voetbalorganisatie.

Niet iedere speler van ADO Den Haag O21 verlaat de club voor een andere club. Verdediger Kasper Vankan heeft na zes maanden de keuze gemaakt om te stoppen met voetballen en geeft nu zijn opleiding de prioriteit.

Natuurlijk zit men bij ADO Den Haag niet stil en heeft men het oog laten vallen op de transfervrije verdediger Robyn Esajas. Esajas komt uit de jeugd van Feyenoord en heeft als laatste in de jeugd van AZ gespeeld. Tussendoor was hij ook nog actief in de jeugd van FC Nürnburg.

 

Lees verder