DUNO op trainingskamp in Torremolinos (slot)

DUNO verbleef als voorbereiding op de tweede seizoenshelft met een grote selectie in het Spaanse Torremolinos. Er werd getraind, een toernooi gespeeld en er was volop ruimte voor teambuildingsactiviteiten.

Op de voorlaatste dag ging het hele gezelschap in de ochtend painballen. Veel gelachen, maar er kwamen ook spelers met de nodige blauwe plekken uit de strijd. Na afloop lekker op het terras een lunchje pakken.

Door het uitlopen van het painballen en het verblijf op het terras, schoot het geplande voetvolley-toernooi later in de middag op het strand van Torremolinos er een beetje bij in. Haaglanden Voetbal gebruikte die middag nog wel om interviews te maken aan de rand van het zwembad van het hotel met Stefan Mulder, in het bestuur van DUNO belast met technische zaken en met doelman Marc Jacobs. Deze zijn ook te zien in het tv-programma dat volgende week wordt uitgezonden via het TV-kanaal van Den Haag FM (en ook op deze website te zien zal zijn).

Terugkeer

Op maandag sloot de selectie van DUNO, met aanhang, het trainingskamp af in Torremolinos. Nog even genieten van het fraaie weer en rond half zeven koos het toestel het luchtruim richting Amsterdam. Een prima geslaagd trainingskamp, georganiseerd door Trainingskampen.nl, zat erop. ,,De basis is stevig gelegd voor de tweede seizoenshelft, te beginnen komende zaterdag met de topper thuis tegen koploper PGS/Vogel”, aldus DUNO op de eigen site

(Foto’s: Nick van der Toorn)

Dit trainingskamp is mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder