VIDEO: ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Rini Toet

Haaglanden Voetbal TV brengt op het TV-kanaal van Den Haag FM herhalingen van eerder uitgezonden programma’s in onze serie ‘Oude Glorie aan tafel’. Elke dinsdag, woensdag en donderdag om 18.00 uur een aflevering uit deze serie.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift bij gastheer Ton Beije aan Rini Toet. Hij speelde vele jaren in het eerste elftal van WIK en is zijn club altijd trouw gebleven. Een voetballer waarbij clubliefde nog hoog in het vaandel staat. Daarnaast maakt hij zich – onder meer met ‘een vlotte pen’ – op diverse fronten ook nuttig voor de vereniging buiten het voetballen om.

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

Het programma is nu ook HIER op deze website te zien.

Lees verder