Zaterdag 3B: MVV’27 schiet half dozijn treffers langs Zuid West DH

Dankzij een dikke (0-6) overwinning op Zuid West DH klom MVV’27 naar de zesde plaats op de ranglijst. De achterstand op nummer twee Verburch bedraagt nog maar twee punten. De Haagse ploeg werd door de nederlaag nog dieper in de degradatiezorgen gedrukt.

Al na negen minuten was het raak voor de ploeg uit Maasland. Wouter van Alphen schoot de 0-1 op het scorebord. Het duurde even voordat er weer een treffer viel. Vlak voor het rustsignaal sloeg MVV’27 twee keer toe. Een treffer van Lourens van Rooijen werd gevolgd door een doelpunt van Cas van der Hoeven.

In de tweede helft bleef de 0-3 tot aan de 71e minuut in stand. Daarna ging het hard met de doelpunten. In acht minuten scoorde de formatie van trainer Marcel van Wieren (foto) drie keer. Michael Berrevoets tekende voor de 0-4. Daarna was het de beurt aan Dennis Louter, die met twee treffers de eindstand op 0-6 bepaalde.