sv Nootdorp op trainingskamp in Barcelona (slot)

Zaterdag eersteklasser sv Nootdorp heeft haar trainingskamp in Barcelona inmiddels ook afgesloten. Resteert nog een overzicht van de laatste twee dagen.

Dag 3

Zaterdag was het alweer de derde dag. Nadat de volledige groep om half tien had aangeschoven voor het ontbijt, vond er een aantal gesprekken plaats tussen de trainer en enkele spelers. De rest van de groep maakte zich klaar voor de zware strandtraining die op de planning stond.

Wandeling

Rond één uur vertrokken de spelers wandelend richting het strand. Deze wandeling in het zonnetje duurde ongeveer één uur en was de warming-up voor de training. Aankomen bij Platja del Somorrostro begon de training op het strand voor Carpe Diem, een restaurant waar de sponsoren op het terras zaten en vanaf daar de training aanschouwden. De training werd geleid door personal trainer Ardian Veenis. Met zijn intensieve workout, bestaande uit een korte warming-up en meerdere rondes van oefeningen, werden de spelers flink afgemat.

Na de training, die duurde tot drie uur, gingen de spelers in groepjes weer Barcelona in, een hapje eten of terug richting het hotel. Om vijf uur begon de pub-quiz in een vergaderzaal in het hotel, met bestuurslid Mike Snaaijer als quizmaster. Na tien rondes, bestaande uit tien vragen per ronde, kroonde de groep genaamd “de penningmeester” zich tot kampioen, waarna zij de medailles in ontvangst mochten nemen.

Als afsluiting van de dag hadden de hoofdsponsors een volledig voorziende avond geregeld in een exclusief restaurant. Hier vond tijdens het eten ook een dinershow plaats inclusief livemuziek. Iedereen was hier behoorlijk van onder de indruk.

Dag 4

De vierde dag stond natuurlijk weer in het teken van de terugreis richting Nederland. Na het ontbijt om tien uur ging iedereen zijn koffer pakken. De vlucht terug richting Rotterdam The Hague Airport vertrok stipt op tijd om 14.35 uur. Bij aankomst in Nederland werd er nog een laatste groepsfoto gemaakt.

 

Lees verder