Trainers ronden cursus ‘Opsporen en inzetten van voetbalvoorkeuren’ af

Wederom een mooie groep van acht trainer/coaches en (top)sportbegeleiders uit het voetbal hebben de cursus “Opsporen en inzetten van voetbalvoorkeuren” afgerond in Delft.

Deelnemende coaches uit het amateur- en betaald voetbal waren: John Hage, John de Letter, John van Berkel, Rens Boenders, Darif Labardi, Aat Booij, Ben Westdijk, Martijn Peters en Mark Weel.

Testjes

Zij kregen inzicht in voetbalvoorkeuren en hoe deze tijdens wedstrijden en trainingen ingezet kunnen worden. Ook ondergingen zij de fysieke testjes, waarmee door de lichaam- en breinverbinding de voetbalvoorkeuren opgespoord kunnen worden.

Maatwerk

Het waren twee mooie avonden met leergierige coaches die naast het voetbalspel, ook oog hebben voor de speler als uniek individu. En daarmee maatwerk willen leveren in het trainen en coachen op basis van individuele voorkeuren ter bevordering van plezier, ontwikkeling en prestaties.

De volgende cursus “opsporen en inzetten van voetbalvoorkeuren” van twee avonden is op woensdag 25 januari en 1 februari. Klik HIER voor meer informatie.

Lees verder