RKDEO en SVC’08 spelen vanavond restant uit

Vanavond treden RKDEO enSVC’08 tegen elkaar in het strijdperk om het restant te spelen van 66 minuten van het eerder gestaakte duel bij een stand van 0-0. SVC’08 kan de eerste periodetitel binnenhalen.

Beide teams starten het duel met elf spelers en mogen nog vijf wissels inzetten in drie wisselmomenten. Tijdens het eerste deel van de wedstrijd liep Michel Sherdinant van SVC’08 tegen een gele kaart aan.

De assistent-trainer van SVC’08, Michael Ros, moet het duel achter de afrastering bijwonen, want hij mag – vanwege een rode kaart in het eerdere deel van de wedstrijd – niet in de dug-out plaatsnemen.

Trainingskamp

SVC’08 staat in de tweede klasse E op de eerste plaats met 21 uit 10. FC Skillz en Vitesse Delft staan ook op 21 punten, uit 11 wedstrijden. Ook RKDEO kan de punten overigens goed gebruiken om verder weg te blijven uit de onderste regionen. Beide clubs hebben zich onlangs op die tweede seizoenshelft voorbereid tijdens een trainingskamp in Spanje. RKDEO verbleef in Torremolinos en SVC’08 op Gran Canaria.

Uiteraard vanavond op Haaglanden Voetbal een verslag met foto’s van het restant van de wedstrijd.

Lees verder