O23 Divisie 2/3/4: KMD te sterk voor HMSH, RKDEO onderuit bij ARC

In de 3e divisie ging RKDEO op bezoek bij ARC, maar keerde met lege handen huiswaarts. KMD was wel succesvol in haar uitduel bij HMSH in de 4e divisie G. In 2 divisie B was Nieuwerkerk te sterk voor FC Skillz.

Tekst: Roland van der Linden

2e divisie B

De wedstrijd tussen Nieuwerkerk en FC Skillz O23 eindigde in een 3-0 overwinning voor Nieuwerkerk. Sem Niezink, Kas Hoederop en Levi Sturm scoorden voor de thuisploeg. Net als een speler van Nieuwerkerk, liepen twee voetballers van FC Skillz tegen geel aan: Sammy Ikeme en Abdessamie el Bouzrouti.

3e divisie D

RKDEO promoveerde vanuit de najaarscompetitie naar de Derde Divisie. De net van een trainingskamp teruggekeerde Nootdorpers moesten bij hun debuut op een hoger niveau buigen voor ARC in Alphen aan de Rijn. De thuisploeg bleef met 1-0 net aan de goede kant van de score tegen de ploeg van trainer John de Jong (foto).

4e divisie I

KMD opende de voorjaarscompetitie met een klinkende zege op HMSH. Stuart Vastenburg had met drie treffers een groot aandeel in de 0-5 overwinning. Ook Sander Berkel en Sean Flogstra konden het net vinden voor de Wateringers.

Lees verder