Warming-up zaterdag 5B: GSC ESDO wil ongeslagen status behouden

Hekkensluiter HDV bindt de strijd aan met DVC. Medelaagvlieger Toofan krijgt bezoek van Moordrecht. Aan de kop van de ranglijst moet GSC ESDO aantreden tegen WIK en speelt Quick een uitduel bij De Ster.

Tekst: Roland van der Linden

GSC ESDO presteerde optimaal in de eerste helft van het seizoen. De Haagse ploeg moest alleen in het uitduel bij Gouderak een gelijkspel toestaan. Klap op de vuurpijl was de uitoverwinning op concurrent ONA. Bij de hervatting van het seizoen is stadsgenoot WIK de eerste tegenstander.

Quick bezet nu een derde plaats. De Haantjes willen graag verder klimmen op de ranglijst. Het uitduel bij De Ster zou een overwinning moeten opleveren. DVC is in Delft gastheer voor HDV, dat pas één overwinning dit seizoen boekte.

In een Haags onderonsje treffen Wanica Star en REMO elkaar. Beide teams bevinden zich in het rechterrijtje. Dit geldt ook voor Toofan, dat een voorlaatste plaats bezet. De ploeg van vertrekkend trainer Sunil Kalloe (foto) is gastheer voor Moordrecht. SVO Buytenpark speelt een thuisduel tegen Gouderak.

Lees verder