Warming-up zaterdag 4A/C: Topduel op Haagse Dynamiek

In 4A heeft BSC’68 meteen een lastige opgave met Teylingen als tegenstander. In 4C zullen alle ogen gericht zijn op het topduel tussen DUNO en koploper PGS/VOGEL. Achtervolger BMT hoopt dichter bij de topteams te komen met een zege op Semper Altius.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

BSC’68 gaat als koploper de tweede helft van het seizoen in. Voor de club uit Benthuizen staat meteen een zware wedstrijd op het programma. BSC’68 gaat in Sassenheim langs bij het sterke Teylingen.

4e klasse C

Op de Haagse Dynamiek vechten DUNO en PGS/VOGEL om de eerste positie. De thuisspelende ploeg van trainer Kenneth Lamens (foto) heeft een punt achterstand op de bezoekers en kan bij winst de koppositie overnemen.

BMT en Vredenburch volgen de koplopers op korte afstand en hopen te kunnen profiteren van puntverlies van de topteams. BMT zal rekenen op drie punten in het thuisduel met hekkensluiter Semper Altius, dat tot nu toe nog geen punten kon veroveren. Vredenburch krijgt het een stuk lastiger in het uitduel bij middenmoter ODB.

GDA voert op de vijfde plaats de middenmoot aan, maar zou graag aansluiting vinden bij de hogergeplaatste teams. Op Sportpark Madestein komt laagvlieger Quick Steps op bezoek. GDA hoopt op het trainingskamp op Gran Canaria een goede voorbereiding te hebben gehad. Buurman sv Loosduinen heeft een uitwedstrijd bij sv Erasmus voor de boeg.

Quintus speelt een tot nu toe teleurstellend seizoen. Tegen HPSV moet de ploeg uit Kwintsheul van vertrekkend trainer Richard Langeveld weer de weg omhoog vinden. VCS mag proberen op eigen veld RAS aan de zegekar te binden.

Lees verder