Warming-up zaterdag 3A/C/D: SEP naar OLIVEO, DHL ontvangt Ariston’80

DWO is in 3A op jacht naar de eerste plaats en stuit nu op VVSB. In 3C staan twee leuke derby’s op het programma. Koploper OLIVEO bindt de strijd aan met SEP en in een Delfts onderonsje ontmoeten DHL en Ariston’80 elkaar. VDL krijgt het in 3D lastig bij DVO’32. 

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

De verschillen zijn klein in de top van de ranglijst. DWO heeft maar een punt achterstand op koploper Lugdunum en kan met een zege op VVSB wellicht de eerste plaats overnemen. Trainer Dennis Olman vertrekt na dit seizoen, maar wil dat wel graag met een succesje doen. Lugdunum heeft een zwaar duel tegen Nieuwkoop, dat derde staat, voor de boeg. Blauw-Zwart hervat de competitie met een uitduel bij FC Oegstgeest. Stompwijk’92 heeft de punten hard nodig. Tegen het sterke Aarlanderveen zal dat een lastige opgave zijn.

3e klasse C

OLIVEO voert na de promotie uit de vierde klasse nu ook de ranglijst in 3C aan. Tegenstander SEP heeft het een stuk moeilijker en neemt nu de twaalfde positie in. Het team van trainer Marcel de Letter (foto) zal zich niet zomaar gewonnen geven. Ariston’80 presteerde goed in de eerste seizoenshelft. De studenten hopen dit in 2023 voort te zetten. Stadsgenoot DHL is op de Brasserskade de eerste tegenstander. DSVP gaat op bezoek bij FC Maense en heeft de drie punten nodig om druk op de koplopers te blijven zetten.

3e klasse D

VDL boekte pas één overwinning en bezet daardoor de laatste plaats. De club uit Maassluis heeft de punten hard nodig om de achterstand op de concurrenten niet te ver te laten oplopen. Dit zal een lastige taak worden met DVO’32, dat derde staat, als tegenstander.

Lees verder