Warming-up zondag 1B: TAC’90 hervat competitie op eigen veld

TAC’90 zette voor de winterstop een goede reeks neer en bezet de vierde plaats. De eerste tegenstander op Sportpark De Verlichting is het ambitieuze Kruisland, dat net als TAC’90 negentien punten heeft.

Tekst: Roland van der Linden

De formatie van trainer Arie van der Padt (foto) kende een wisselvallig oefenprogramma na de winterstop. Vorige week werd knap met 3-3 gelijk gespeeld tegen Westlandia (zo), maar afgelopen dinsdag werd met 1-2 verloren van vierdeklasser BMT. Van der Padt hoopt dat de nederlaag tegen BMT de ploeg (weer) op scherp heeft gezet.

Druk

Over tegenstander Kruisland zegt Van der Padt: ,,Kruisland heeft op dit moment net zoveel punten als wij en dat zijn er drie minder dan de koplopers. Het heeft een aantal spelers met betaald voetbal ervaring en daarnaast hebben ze voor dit seizoen een aantal spelers uit de Derde Divisie gehaald. Kruisland wil graag op korte termijn naar de Vierde Divisie en hebben daar vaardige spelers voor die met veel druk naar voren willen spelen.”

Winst

Van de wedstrijd tegen Kruisland verwacht Van der Padt dat beide teams voor de winst willen gaan, maar zeker niet willen verliezen om zo de koplopers niet de kans te geven uit te lopen. TAC’90 gaat altijd voor de winst, maar het is moeilijk in te schatten hoe de wedstrijd gaat verlopen.

Lees verder