Warming-up zaterdag 4E: Burenruzie bij hervatting competitie

Bij de amateurs in de vierde klasse E staat op deze eerste competitieronde na de winterstop met het duel tussen Maasdijk en MSV’71 al direct een heuse burenruzie op de rol. De Dijkbewoners onder leiding van hoofdcoach Dennis van den Steen, die eind vorig jaar zijn contract verlengde, hervatten de tweede competitiehelft op een zesde plek, tegenstander MSV’71 staat met dertien punten drie plekken lager.

Tekst: Peter Petit

Voor MSV’71 wacht de komende weken een pittig programma. Na de wedstrijd van zaterdag tegen de buren volgen confrontaties met koploper en kampioenskandidaat Hermes DVS, een week later gevolgd door het uitduel tegen de nummer twee op de ranglijst, Rotterdam United.

Geen onbekenden

Maasdijk en MSV’71 zijn bepaald geen onbekenden voor elkaar. Vorig seizoen verloor MSV’71 na een dramatische start de wedstrijd uiteindelijk met 4-2. In eigen huis namen de mannen van Paul van Loenen (foto) met 2-0 revanche. Voor de afgelopen winsterstop kende MSV’71 een slechte periode. De oorzaak hiervan lag voornamelijk in de vele blessures waar de Steendijkpolderbewoners mee te makken hadden. Maar de ziekenboeg is inmiddels leeggestroomd en Van Loenen kan weer over een volledige selectie beschikken.

Tegen een uur of vijf zaterdagmiddagmiddag is bekend welke van de twee teams zich na een zege het beste vermaakt in de kantine van Maasdijk aan de Lange Kruisweg waar DJ Stijn Aartse de derde helft verzorgt.

Lees verder