Warming-up 4e Divisie (za): Richard Middelkoop: ,,Poortugaal is lastig”

FC ’s-Gravenzande kijkt terug op een prima eerste seizoenshelft. De formatie van trainer Richard Middelkoop (foto), die na dit seizoen stopt op het Juliana sportpark, staat keurig op een zesde plaats. De start zaterdag is tegen Poortugaal uit.

Tekst: Ton Beije

,,Wij kunnen zaterdag direct een slag slaan naar boven en naar onder”, zegt trainer Richard Middelkoop. ,,Onze voorbereiding was kort maar wel intens. Het trainingskamp heeft ons laten zien dat het met de sfeer en saamhorigheid wel goed zit in onze groep”, aldus Middelkoop, die er gelijk aan toevoegt: ,,Het bijtekenen tot nu toe van bijna de gehele selectie voor twee jaar geeft hierin ook een indicatie.”

Alert

Zaterdag is Poortugaal, dat op trainingskamp in Torremolinos met 1-1 gelijkspeelde in een oefenduel tegen Wippolder, de tegenstander. Middelkoop: ,,Poortugaal is een lastige tegenstander om te bestrijden, we zullen alert moeten zijn en durven het initiatief te pakken. We hebben in ieder geval een bijna fitte selectie, dit houdt in dat iedereen moet laten zien dat hij kan en wil spelen. Ik kijk dan ook uit naar zaterdag om te zien waar we staan.”

Middelkoop kan nog geen beroep doen op Sil van Ooijen en Kilian Berkhout.

Lees verder