Denis Luhulima verlengt contract bij zondagtak Voorschoten’97

De technische commissie van de zondagtak van Voorschoten’97 heeft het contract met de hoofdtrainer van de zondagselectie, Denis Luhulima (foto), met een jaar verlengd.

Denis Luhulima heeft aangegeven het nog steeds erg naar zijn zin te hebben bij Voorschoten’97. De spelersgroep heeft ook een positieve terugkoppeling gegeven richting de technische commissie en zo gaat hij op voor zijn vierde seizoen als hoofdtrainer bij de zondag van de club op sportpark Adegeest.

Enthousiast

,,’De spelers zijn nog steeds erg enthousiast over Denis en willen graag met hem door. Denis maakt de groep en de individuele spelers nog steeds beter en hij zorgt met zijn staf voor gezelligheid met een heldere structuur”, aldus Leander van Veen namens de TC. ,,Daarbij is hij met zijn staf actief bezig om te zorgen voor een doorstroming vanuit de overige jeugdelftallen naar de zondagselectie.”

Spelersfront

Op het spelersfront hebben de meeste spelers tot nu toe aangegeven te zullen blijven. Echter heeft doelman Chris van der Mijn te kennen gegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen met selectievoetbal. De routinier heeft er dan vijftien jaar in de selectie op zitten en gaat acteren in het derde elftal.

Lees verder