Zaterdag 3A/3C/3D: DWO neemt eerste plaats over, OLIVEO langs SEP

Wisselende resultaten voor de regioploegen in 3A. DWO won met klein verschil van VVSB en is nu de nieuwe koploper. Blauw-Zwart kwam thuis met een punt en Stompwijk’92 ging hard onderuit. In 3C versloeg OLIVEO regiogenoot SEP en won DSVP van FC Maense. VDL ging in 3D onderuit bij DVO’32

Tekst: Roland van der Linden      |  Foto’s: Frank van Leeuwen (Sportsnap.nl)

3e klasse A

DWO – VVSB

In het eerste half uur was de club van trainer Dennis Olman heer en meester. Het duurde tot de 35e minuut tot de 1-0 viel. Uit een goede actie van Kurtley de Windt scoorde Nick Wijsman. DWO miste daarna veel kansen om de wedstrijd te beslissen. Daarna werd VVSB de bovenliggende partij, maar kon niet het punt binnenslepen waar het wel recht op had. De beide keepers van DWO, Andy van der Meulen en de jeugdige Tim Blok van de O17, hielden hun doel schoon.

FC Oegstgeest – Blauw-Zwart

Op Sportpark De Voscuyl bereikten de teams de rust zonder te scoren. Ook in de tweede helft kwam er geen winnaar in het duel. Beide teams vonden twee keer het doel, waardoor de club uit Wassenaar met een 2-2 gelijkspel naar huis mocht keren. Trainer Alan Campfens uitte een groot compliment naar zijn ploeg die zich behoorlijk weerbaar toonde en twee keer een achterstand ongedaan maakte. Invaller Calvin de Jong scoorde twee keer voor Blauw-Zwart.

Stompwijk’92 – Aarlanderveen

Bij Stompwijk’92 is het lek nog niet boven. Het thuisduel tegen Aarlanderveen ging met maar liefst 1-7 verloren. De Stompwijkers bivakkeren na de nederlaag nog steeds op de dertiende positie en hebben de punten hard nodig om zich te kunnen handhaven.

3e klasse C

OLIVEO – SEP

Koploper OLIVEO bleef tegen SEP aan de goede kant van de score. Na een overtreding op Bob Ruigrok kreeg de club uit Pijnacker een strafschop. Dewi van Wichen schoot raak van elf meter. Vlak voor rust kopte Timo Huffman de 1-1 binnen.  Na rust miste OLIVEO een aantal kansen, maar kwam toch op 2-1 na een treffer van Stefan Liesting. SEP zette alles op alles, maar het leverde niets op. Bob Ruigrok besliste het duel door de 3-1 aan te tekenen.

DHL – Ariston’80

Het duel ging op het laatste moment niet door. De scheidsrechter vond het toch te link op het kunstgras. Beide teams stonden al klaar op het veld.

FC Maense – DSVP

In de eerste helft kon DSVP het net niet vinden tegen de Rotterdammers, maar ook de thuisclub bleef verstoken van treffers. Na de hervatting kwam DSVP beter voor de dag en trok de winst naar zich toe door treffers van Nick van der Eijk en Rick de Bruin: 0-2. De club van trainer Alex van der Harst hield door de winst de derde plaats vast.

3e klasse D

DVO’32 – VDL

In Vlaardingen moest VDL in een doelpuntrijk duel het hoofd buigen voor DVO’32. Na een 2-0 achterstand bij rust ging de wedstrijd met 5-3 verloren. Melvin Louwen, Dennis van Rijn en Tom Stigter schoten met scherp voor de club uit Maassluis.