Zaterdag 2E: HMSH wint belangrijke kelderkraker

Voor het duel was het verschil tussen beide ploegen maar liefst acht punten. Full speed, dat een trainingskamp in hert Spaanse Torremolinos achter de rug heeft, hoopte het gat te vergroten. Maar moest dan wel thuis winnen van HMSH.

Tekst: Marlon Taal               |      Foto’s: Rob Römer

De gasten konden in de eerste helft al toeslaan. De openingstreffer werd gemaakt door Rida Arab. HMSH had de touwtjes in handen en kon later ook nog de 0-2 forceren. Jader Pommer zorgde voor de grotere voorsprong. Vlak voor rust kon Full Speed nog wel antwoorden met een aansluitingstreffer via Michael Boogers, waardoor beide teams de rust ingingen met een 1-2 stand.

De tweede helft zorgde niet voor veel spektakel. Beide teams konden niet echt tot meerdere kansen komen. Na negentig minuten te hebben gespeeld floot de scheidsrechter af. In de bij rust berekte stand kwam in de tweede helft geen wijziging meer. HMSH pakte daarmee belangrijke punten en voorkwam een groter gat op de ranglijst.