Zaterdag 1B: Voorschoten’97 en sv Den Hoorn moeten genoegen nemen met punt

De eerste wedstrijd na de winterstop stond weer op het programma. Zowel Voorschoten’97 als sv Den Hoorn deden het in de eerste helft van de competitie prima in de eerste klasse B. Het verschil tussen beide ploegen was klein tot nu toe.

Tekst: Marlon Taal

In de openingsfase van de eerste helft waren het de geel-groenen die bijna tot scoren kwamen. Een kopbal van Thom Wijnalda (foto) ging net over. Halverwege de eerste vijfenveertig minuten was er niet veel verschil te bemerken tussen beide ploegen. Er was weinig te doen voor de doelmannen. Er werd afgefloten voor de rust met een 0-0 tussenstand.

In het tweede gedeelte van de wedstrijd was het ook de thuisploeg die zorgde voor kansen, maar Voorschoten’97 kon niet echt gevaarlijk worden. Het spelbeeld bleef de gehele tweede helft hetzelfde. Na negentig minuten werd er afgefloten door de leidsman en beide teams hadden het vijandelijke net niet kunnen vinden: 0-0.