O23 4e divisie | Monsterzege voor DSO, FC Zoetermeer langs Zestienhoven

In poule G moest RKAVV het hoofd diep buigen voor Rijnsburgse Boys. DSO heeft de eerste plaats in poule H in handen na de tweede zege op rij. FC Zoetermeer was ook aan de winnende hand bij Zestienhoven. sv Nootdorp ging onderuit in Bleiswijk bij Soccer Boys.

4e divisie G

Het tweede team van RKAVV kon de winst in de openingsronde geen goed vervolg geven. De Leidschendammers gingen op eigen veld onderuit tegen Rijnsburgse Boys. De bezoekers uit de Bollenstreek wonnen met 0-5. Het duel van Forum Sport 3 bij Sporting Leiden werd afgelast.

O23 4e divisie H

DSO kende een uitstekende start van de voorjaarscompetitie. Na de 0-5 overwinning op DSVP werd nu XerxesDZB met 7-0 aan de zegekar gebonden. Voor de formatie van trainer Mark Privé scoorden Walid kadri (1-0), Dinant Tromp (2-0, 4-0 en 5-0) Floris Boeije (3-0, 6-0) en Dylan Buis (7-0). Bij rust had DSO al een 4-0 voorsprong opgebouwd.

Druk

FC Zoetermeer, de ploeg van trainer Ferdy Macnack (foto), kon voor rust nog niet loskomen van Zestienhoven. Beide teams gingen aan de thee met de brilstand op het scorebord. In de tweede helft konden de Zoetermeerse bezoekers meer druk zetten op de achterhoede van Zestienhoven. Jonas van der Hemel scoorde de 0-1 op aangeven van Djamil El Messaoudi. De 0-2 kwam op naam van Caspar Buurman, die een voorzet van Jay Koegler intikte.

Slordiger

Vanaf de eerste minuut was sv Nootdorp de sterkere ploeg in het uitduel met Soccer Boys. Na een paar kansen was het na vijf minuten raak. Een verdediger van Soccer Boys gleed de bal in eigen doel na een mooie aanval van sv Nootdorp: 0-1. De kansen bleven komen, maar de Nootdorpse doelpunten bleven uit, waarna het spel slordiger werd. Na de rust scoorde Soccer Boys binnen een minuut de gelijkmaker na zeer zwak verdedigen. Soccer Boys geloofde erin en liet veel meer strijdlust zien en dat leidde tot twee treffers. Uit een slotoffensief scoorde Senna van Rijn nog de 3-2 met een kopbal, maar daar bleef het bij.

Het Pijnackerse onderonsje tussen OLIVEO en DSVP werd afgelast.