O21 3e/4e Divisie: Tweede overwinning voor Excelsior Maassluis

In de 3e divisie A boekte Excelsior Maassluis haar tweede zege op rij. Na de winst op Excelsior Rotterdam werd nu Alphense Boys verslagen. Het duel van Westlandia in de 4e divisie B werd afgelast

3e divisie A

In een gelijk opgaand duel kreeg Alphense Boys tegen Excelsior Maassluis de eerste grote kans. De bezoekers probeerden met een cross-pass op de helft van het team van trainer Steye Jacobs (foto) te komen, maar vond dit te lastig. Excelsior Maassluis werd gevaarlijk in de tegenaanvallen in de counter. Dit leverde de thuisploeg twee treffers op. Emian Semedo scoorde in de twintigste minuut en vlak voor het rustsignaal was Remo de Vroege op aangeven van Kaylan Muis trefzeker.

In de tweede helft zocht Alphense Boys opnieuw de aanval, maar het lukte niet om gevaarlijk te worden. Excelsior Maassluis kreeg wel mogelijkheden om te scoren, maar kon deze niet verzilveren. Het duel eindigde in een 2-0 zege voor de thuisploeg, die daarmee de trotse koploper in de Derde Divisie A is.

4e divisie B

Het duel van Westlandia O21 in Utrecht tegen USV Hercules werd afgelast. De Naaldwijkers verloren in de eerste speelronde van Spartaan’20 met 0-2 en staan nu zesde.

(Foto: Mischa Keemink-WaterwegSport.nl)