Trainer Paul van Loenen blijft MSV’71 trouw

Hoofdtrainer Paul van Loenen (foto) gaf onlangs zijn jawoord aan MSV’71 met betrekking tot het verlengen van zijn aflopende contract. De trainer gaat nog minimaal één jaar door bij de club uit Maassluis.

Het bestuur van MSV’71 laat weten tevreden te zijn over het functioneren van Paul van Loenen als hoofdtrainer de afgelopen drie jaar. ,,We zagen geen reden om niet met elkaar door te gaan. En toen ook de geraadpleegde spelersraad zich kon vinden in het verlengen van het contract is de TC met Paul om de tafel gegaan met contractverlenging als positief resultaat”, aldus PR-bestuurslid Martin van Zweden.

Trainerscursus

Ook Paul van Loenen is blij met de contractverlenging. ,,Ik had niet zoveel tijd nodig en heb gelijk ja gezegd. Ik ben hier opgegroeid en het is echt mijn club. De samenwerking met de selectie gaat prima. Ik kan het goed vinden met die jongens en het is fijn werken met hen. Ik ben op dit moment bezig met de trainerscursus UEFA B. De club MSV’71 heeft dat mede gefaciliteerd. Dat was nog een extra reden om ja te zeggen tegen het voorstel om nog minimaal een jaar met elkaar door te gaan”, aldus Van Loenen op de clubsite.

Lees verder