Samenwerking FC Skillz met gemeente in kader van ‘Sociaal Traject in Perspectief’

FC Skillz gaat met ingang van de tweede helft van het seizoen een samenwerking aan met de gemeente Den Haag in het kader van het Sociaal Traject in Perspectief (STIP).

Zo zal Yassin (midden op de foto) de komende periode diverse werkzaamheden voor de vereniging verzorgen om zo zijn (eigen) interesses naar de toekomst toe ook te verkennen.

Wat is STIP?

Het STIP-traject is door de gemeente Den Haag in het leven geroepen om langdurige werklozen de kans te geven om werkervaring op te doen met als doel een reguliere baan te vinden. De doelgroep voor het STIP-traject is overwegend kwetsbaar te noemen daar ze middels het traject in hun kracht worden gezet naar de (maatschappelijke) toekomst toe.

Bijdrage

Sharon Marica (links op de foto) namens het bestuur: ,,Dat wij als vereniging een bijdrage kunnen leveren aan in dit geval de ontwikkeling van Yassin is voor ons dankbaar te noemen. We zullen Yasin helpen bij alles wat hij nodig heeft in de hoop, dat hij zich vooral snel thuis voelt bij ons als FC Skillz. We proberen als vereniging ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en daarom omarmen we het STIP-traject dan ook.”

 

Lees verder