Seizoen voorbij voor Haagse Hout-speler Deniz Sahin

Deniz Sahin (24) heeft afgelopen zaterdag in de wedstrijd van zijn club Haagse Hout tegen IJVV de Zwervers een ingescheurde kruisband opgelopen, zo blijkt uit in het ziekenhuis gemaakte foto’s. De vleugelaanvaller, zoon van hoofdtrainer Baris Sahin en afkomstig van het Rotterdamse Leonidas, is vanwege deze blessure zeker een half jaar uitgeschakeld

Tekst: Peter Petit

De na vier jaar, waarvan twee en een half jaar als hoofdtrainer, aan het eind van dit seizoen bij de vierdeklasser uit het Haagse Mariahoeve vertrekkende trainer, is drie dagen na de door Haagse Hout met 3-1 verloren wedstrijd nog steeds niet te spreken over het gedrag van de tegenstander. ,,Deniz passeerde op weg naar het vijandelijke doel twee spelers, om uiteindelijk van de derde speler die hij tegenkwam, een ‘doodschop’ te krijgen. Donkerrood, maar de scheidsrechter deed niets, wij kregen niet eens een vrije trap mee.”

Baris Sahin

Sahin, voetbalman in hart en nieren met een jeugdopleiding bij RVC, Sparta, Excelsior en Feyenoord en deel uitmakend van de selectie van Haaglandia, Trabzonspor (Turkije), HBS en Graaf Willem II/VAC, heeft slechte ervaringen met de Rotterdamse scheidsrechters, waar zijn club bij uitwedstrijden dit seizoen in deze klasse mee te maken krijgt. Veel liever had hij, net als RVC Celeritas, in een ‘Haagse’ poule gespeeld, maar de KNVB besliste helaas anders.

Toekomst

Sahin weet nog niet bij welke vereniging hij komend seizoen de lijnen als hoofdcoach uit gaat zetten, maar over zijn toekomst maakt hij zich geen zorgen. ,,Ik ben in het bezit van de benodigde papieren, dus er komt altijd wel iets op mijn weg”, aldus Sahin. Haagse Hout, rode lantaarndrager in 4D, moet zaterdag zien af te rekenen met KSD Marine om nog enigszins kans te maken op lijfsbehoud, maar Sahin is realist genoeg om te erkennen, dat het zonder zijn zoon Deniz er niet makkelijker op gaat worden.

 

 

Lees verder