Halve Maan Cup: sv Houtwijk en RVC Celeritas bekeren eenvoudig verder

In de eerste ronde van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Halve Maan Cup schoof sv Houtwijk eenvoudig Laakkwartier aan de kant. RVC Celeritas liet weinig heel van Zuid West DH. De wedstrijd tussen Duindorp sv en FC Zoetermeer werd gestaakt.

RVC/Celeritas – Zuid West DH

De Rijswijkse formatie van trainer Dennis Young speelde een prima wedstrijd tegen Zuid West DH, dat een niveau hoger uitkomt. Het duel eindigde in een eclatante 9-2 overwinning voor RVC Celeritas. Ab Tajdirti en Fernando Couvreur (foto) scoorden beiden drie treffers. Ook Sami Bousata, Jergo Leijdekkers en Dylan Durban konden het net vinden.

Laakkwartier – sv Houtwijk

In een eenzijdig duel had sv Houtwijk al bij rust een 0-3 voorsprong genomen op Laakkwartier. Gökmen Coban opende de score, waarna Samir Ben Oma de 0-2 aantekende. Uit een strafschop zorgde Gökmen Coban met zijn tweede treffer voor een ruime voorsprong bij de pauze. In de tweede helft deden de vele wissels niet veel goeds voor het spelniveau. Beide teams scoorden één keer, waardoor de eindstand 1-4 werd. Sinan Ocal was doeltreffend namens sv Houtwijk. Timon Nunez was verantwoordelijk voor de enige treffer van Laakkwartier.

Duindorp sv – FC Zoetermeer

Het duel tussen Duindorp sv en FC Zoetermeer werd al in de eerste helft gestaakt. De Haagse ploeg had door een treffer van Clay Hoekstra een 1-0 voorsprong genomen. Het duel werd na een half uur spelen gestaakt nadat FC Zoetemeer besloot van het veld te stappen.