Max de Jong keeperstrainer bij Forum Sport

Door het toch wel plotselinge vertrek van keeperstrainer Eric Tanis bij Forum Sport ontstond er een vacature bij de Voorburgse club. Toeval bestaat niet, ook in de zoektocht naar een opvolger voor Eric bleek dat het geval.

Trainer Bas Steffens en Max de Jong (foto), oud-teamgenoten, kwamen elkaar tegen en De Jong vertelde dat hij na zijn activiteiten bij Anderlecht (ruim acht jaar) en Al Ahli in Saoedi Arabië nu even zonder club zit.

Bas Steffens vroeg hem om bij Forum Sport aan de slag te gaan. Omdat De Jong tijdelijk beschikbaar is, vond hij het leuk om zijn voormalige clubmakker Steffens (en Forum Sport) te helpen totdat hij weer bij een club in het betaalde voetbal aan de slag kan gaan.

Vriendendienst

,,Een soort vriendendienst tot tenminste het einde van dit seizoen”, aldus Jean Nederlof namens de TC van Forum Sport. Voor Forum Sport in het algemeen en voor de keepers in het bijzonder een perfecte oplossing. Max de Jong is een man met veel ervaring. Als doelman in het betaald voetbal (bij onder meer ADO Den Haag, FC Den Bosch, Haarlem en Telstar) en als keeperstrainer bij Al Ahli, Anderlecht, ADO Den Haag en VUC.

 

Lees verder